Bronsystemen

Open bronsystemen moeten preventief onderhouden te worden. ETP service is toegerust om deze werkzaamheden zelfstandig uit te voeren met eigen middelen en materiaal.

Monobronnen, injectiebronnen, onttrekkingsbronnen, warme- en koude bronnen. Al deze type bronsystemen vergen hun eigen aanpak wat betreft onderhoud. Doordat ETP deze bronsystemen levert, heeft zij door de jaren heen ook een grote expertise opgebouwd om deze te regenereren en te optimaliseren.
ETP beschikt over een uitgebreide werkplaats waar alle gereedschappen en onderdelen beheert worden om regeneraties en reparaties uit te kunnen voeren. Van de regel- en besturingsapparatuur, die in de bijbehorende putbehuizingen is ondergebracht, liggen alle componenten op voorraad zodat een snelle turnaround mogelijk is. De bronpompen liggen in de meest gangbare maten van debieten en opvoerhoogtes op de plank. Vervanging van deze pompen, van offshore kwaliteit, kan binnen zeer kort tijdsbestek, vanwege de zeer korte lijnen naar de fabrikant. Alle, in deze tak van service ondergebrachte faciliteiten, zijn gericht op een optimale levering van koude en warmte.