Energie Totaal Projecten

De aandacht voor het klimaat neemt steeds verder toe. Het moment dat fossiele brandstoffen opraken komt dichterbij. Bedrijven en overheden willen graag duurzamer produceren, maar weten niet altijd hoe. Hergebruik van energie is een stap in de goede richting. We zijn trots dat ETP daarin een katalyserend effect heeft. Met onze techniek behalen organisaties hun duurzaamheidsdoelstellingen en gebruiken ze minder energie voor hetzelfde resultaat. Ook ontstaat bewustwording wat energie eigenlijk is en worden zelfs nieuwe energiebronnen ‘ontdekt’.

Energiebronnen ‘ontdekken’

Er zijn energiebronnen genoeg, maar niet iedereen ziet ze als energiebron. Neem restwarmte uit datacentra, lucht, stromend water, rookgassen, rioolwater, industrie, etc. Wij halen met onze warmtepompen energie uit energiebronnen die de omgeving aanreikt.

Vandaag werken aan morgen

We werken vandaag aan oplossingen die over vijf jaar gemeengoed zijn. De installaties worden zowel door ons ontworpen, geleverd en onderhouden. Daarvoor leveren we van nature maatwerk, door het combineren van standaardmodules, zodat de installatie perfect past in iedere situatie. We hebben gemerkt dat deze flexibiliteit een meerwaarde is voor installateurs, projectontwikkelaars en gebouw- en bedrijfseigenaren. Niet in de laatste plaats doordat we kunnen meedenken over duurzaamheidsdoelstellingen. Wat wil je bereiken? En op welke manier? Onze installaties zijn geschikt voor de meeste energietechnieken en worden gebruikt bij meer dan tweehonderd projecten.

Voor meer informatie neemt u contact op met:

Directie/advies/offerte

Marcel Klootwijk

+31 513 433 999
marcel.klootwijk@etp.tv

Lees verder over onze Producten

Ga naar Producten

Lees verder over onze Services

Ga naar Service