Warmtepompen

De ETP afdeling service is volledig toegerust en gecertificeerd om onderhoudswerkzaamheden aan warmtepompen en andere koelinstallaties uit te voeren. Afhankelijk van het afgesloten contract staan zij 24/7 paraat om uit te rukken.

In de koel- en verwarmingssystemen van ETP zijn de warmtepompen geïntegreerd in de totaal unit voor de levering van warmte en koude. De warmtepompen zijn modulair opgebouwd zodat ongeacht de grote van de unit, de gestandaardiseerde componenten op dezelfde plaats zijn terug te vinden. Dit vergemakkelijkt het lokaliseren van storingen en het vervangen van componenten.

Door deze standaardisatie kan ETP vrijwel alle onderdelen  van de warmtepompen op voorraad houden. Voor grotere reparaties kan de warmtepomp in zijn geheel worden uitgewisseld voor een tijdelijk of een nieuw exemplaar. De ETP service monteurs zijn afkomstig uit de industriële koudetechniek en hebben de benodigde diploma’s om aan de meest uiteenlopende energie systemen onderhoud en service te verrichten.